Els Mossos han detingut tres lladres enxampats en plena feina mentre intentaven robar la càrrega dels camions estacionats en una àrea de servei de l'AP-7. Els lladres actuaven en grup i, mentre uns s'esperaven dins un cotxe de gran cilindrada per facilitar-los la fugida, els altres es dedicaven a tallar la lona dels diferents tràilers que feien nit a l'àrea de l'Empordà, dins el terme de Garrigàs. Els agents van sorprendre els lladres quan ja havien tallat la lona de nou camions per examinar-ne la càrrega i en va poder detenir a tres del grup. Després de passar a disposició judicial, els detinguts, tots ells amb antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets van tenir lloc diumenge a les cinc de la matinada, quan un cotxe de gran cilindrada va entrar a l'àrea de servei de l'Empordà, situada al quilòmetre 35 de l'autopista. El vehicle, que circulava en sentit sud, va creuar tota l'àrea de servei i l'aparcament destinat a camions, i va estacionar-se a poca distància de la incorporació amb l'AP-7. Del seu interior en van sortir tres homes, dos dels quals duien jaquetes negres. Els lladres van anar repartint-se entre els camions amb actitud vigilant, i van començar a tallar la lona de les càrregues. Mentrestant, dos homes més s'esperaven dins el cotxe per si calia fugir a corre-cuita. Armats amb navalles i un ganivet, els lladres anaven estripant la lona dels tràilers i miraven què portaven. El que no comptaven, però, és que una patrulla de Mossos d'Esquadra els havia estat vigilant.

Els dos agents estaven fent patrullatge per l'àrea de servei i van veure tots els moviments dels sospitosos. Mentre un agent impedia que els membres del grup que hi havia dins el cotxe fugissin, l'altre va provar d'enxampar els tres lladres que tallaven les lones dels camions. Dos van poder marxar, però un d'ells ??-que s'havia amagat entremig d'uns tràilers- va ser descobert. A més, els Mossos van agafar un ganivet i dues navalles del terra, de les quals els lladres se n'havien desempallegat durant la fugida. Els tres membres del grup van ser detinguts per temptativa de robatori amb força a interior de vehicle i falta de danys.

Precisament, els Mossos han extremat la vigilància en àrees de servei de l'AP-7 després que s'han detectat aquest tipus de robatoris. Primer, els lladres arriben amb un cotxe de gran cilindrada i tallen la lona dels tràilers. Quan han comprovat la càrrega, roben tot el que poden i ho carreguen en una furgoneta que arriba al lloc posteriorment.