La caiguda d'una biga de cinc tonelades de pes en un tram de l'AP-7, a l'alçada de Figueres, va obligar ahir a tallar durant uns trenta minuts quatre quilòmetres en sentit sud i desviar els vehicles a través de la N-II. Segons sembla, el material de gran tonatge va caure a la via mentre se l'estava col·locant en aquest tram, on s'estan fent obres. L'incident no va provocar ferits i de seguida es va poder reprendre la normalitat en la circulació.

Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la tarda, quan, segons fonts de Trànsit, un camió que estava treballant en les obres de la zona va patir la caiguda d'una biga que transportava.

El material, de cinc tonelades de pes, va caure sobre la via, per la qual cosa es va haver de tallar la calçada en una tram de quatre quilòmetres en direcció a Barcelona. Poc després de dos quarts de cinc de la tarda, però, els trànsit ja es va poder restablir a la zona, tot i mantenir un dels carrils tallats per les ?obres.

L'incident va provocar algunes retencions a l'autopista i, a més, va obligar a desviar els vehicles que circulaven per aquest tram cap a la carretera nacional fins que es va poder retirar la biga de la calçada. Tampoc no es va haver de lamentar cap ferit a causa dels fets.