Després d'una setmana més aviat fresca i un cap de setmana passat per aigua, han tornat les temperatures estiuenques. Les dades recollides ahir pel Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat)amb màximes de fins a 31 graus van tornar a portar un ambient càlid a gran part dels municipis de les comarques de Girona.

Les temperatures més altes es van registrar a Anglès i Fornells de la Selva, on les màximes van arribar fins als 31º. La tònica general, però, va ser rondar els 30 a la majoria de municipis.

Al litoral de l'Alt i Baix Empordà el termòmetre es va arribar a enfilar entre els 28 i els 29º, mentre que en les comarques de muntanya es van assolir temperatures força elevades. Per exemple a Molló i a Sant Pau de Segúries la temèratura va arribar fins als 21 i 25º respectivament. Mentre que a Núria, a 1.971 metres, la màxima va ser de 17º pels 13 d'Ulldeter (2.364 metres) a Setcases. Les mínimes també van ser força elevades. A pobles costaners com Platja d'Aro o Roses les temperatures van arribar fins als 19º, mentre que en els municipis d'interior es va situar entorn als 15º. Les previsions meteorològiques per a avui apunten que a la meitat nord del territori el cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia, les màximes estables i les mínimes pujaran.