Tres homes van agredir ahir a la tarda a l'estació de tren de Figueres un revisor després que els enxampés quan intentaven accedir al tren sense bitllet. Segons fonts policials, l'home hauria alertat un agent de seguretat arran de la violència amb què els joves s'hi van encarar i el van acabar ferint lleument en un dit. Una ambulància va haver d'atendre, a més, una dona per una crisi d'ansietat a causa de la situació que es va viure a l'andana. Segons sembla, els agressors també haurien llençat pedres i els fets van obligar a retardar vint minuts la sortida del tren que tenia com a destí Barcelona. Els Mossos s'han fet càrrec de la denúncia i busquen els tres homes, que van escapar després de l'incident.

El tren que hi havia estacionat a l'andana ahir a la tarda havia de sortir de la capital altempordanesa en direcció Barcelona a les 15.47, però no ho va poder fer fins les quatre passades. El motiu: una agressió que va acabar amb dues persones ateses per una ambulància. Segons sembla, el revisor va detectar tres joves que pretenien viatjar en aquest comboi sense pagar.

Després d'una discussió, el treballador hauria alertat un vigilant de seguretat de l'estació perquè l'ajudés i, finalment, el van acabar ferint de forma lleu en un dit de la mà. Els testimonis dels fets van explicar que els agressors també van llençar pedres i que, arran de la violència de la situació, una noia que hi havia a l'andana va haver de ser atesa per una crisi d'ansietat.

A la recerca dels autors

El regidor de Seguretat Ciutadana de la ciutat, José Luis Yécora (CiU), va explicar que els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la denúncia i que assumiran la recerca dels agressors, que van escapar després de l'incident. I és que, segons fonts policials, els qui ho van presenciar van oferir als agents una descripció detallada dels autors de batussa.

Com a conseqüència d'aquests fets, el comboi de Renfe que havia d'arribar a la capital catalana a les sis menys vint de la tarda va haver de sortir amb uns vint minuts de retard.