El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha finalitzat aquest mes el darrer pla d'ocupació de neteja dels camins que ha permès millorar més de 17 quilòmetres. Entre altres activitats, s'ha procedit a pintar i reconèixer camins i a realitzar treballs silvícoles com el desbrossament.

La millora de la xarxa de senders Itinerànnia en el tram de l'Alt Empordà s'ha portat a terme al coll de Manrella, a Santa Llúcia, a Puig Falguers i del coll de Panissars al coll de Priorat (La Jonquera); de Pont de Molins a Biure; de Llançà al coll del Perer; de Selva de Mar al monestir de Sant Pere de Rodes; de Pau a la Cista de la Margalla i el camí dels dòlmens (Vilajuïga). Els treballs s'han fet amb un pla d'ocupació.

L'altre dels dos plans de què disposava el Consell ha permès la contractació d'una persona, durant sis mesos, que s'encarregarà de la digitalització de la informació de la comarca amb una eina, el routing, que dóna les característiques del lloc on es vol anar i permet a les persones interessades preparar-se el seu itinerari al lloc web d'Itinerànnia.