L'empresa va considerar que netejar 250.000 euros del fons societari era excedir-se en les seves funcions com a cap d'administració de Limpiezas Kasa i ara, Pedro Fernández Agüera s'enfronta a una pena de cinc anys de presó acusat d'un delicte continuat d'estafa.

Tot i que des de l'any 2001 s'encarregava de l'administració de la societat no va ser fins al 2005 que el treballador va decidir apropiar-se d'importants quantitats econòmiques de l'empresa després d'aconseguir que l'entitat bancària amb què operava la mercantil li facilités les claus necessàries per actuar via internet.

Els comptes corrents que rebien les transferències mai no eren de la mateixa entitat bancària i així el 8 d'abril de 2005, Fernández Agüera va ordenar un primer gir de 40.000 euros. Com que la situació no va produir cap inconvenient, va realitzar un segon endossament de 8.000 euros el 20 d'abril i només dos dies després va tractar d'aconseguir 120.000 euros del compte, però l'import li va ser denegat i va provar-ho de nou reduint la quantitat a 112.000 euros, operació amb què no va obtenir cap objecció per part de l'entitat financera.

Lluny d'aturar-se aquí, el 25 d'abril va transferir-se 90.000 euros més amb èxit i va intentar, en una segona ocasió, fer-se amb 50.000 euros més, però el banc li va denegar la quantiat sol·licitada.

L'empresa, que no ha renunciat a la restitució de tot el capital perdut, va fer esment al fiscal que en cap moment el càrrec de cap d'administració desenvolupat per Fernández Agüera suposava poder de representació de la societat ni tampoc poder accedir al compte bancari.

Ja que les extraccions de diners es van fer de forma continuada, el ministeri públic considera que els fets són constitutius d'un delicte continuat d'estafa i reclama a l'acusat que indemnitzi l'empresa amb la quantitat exacta que es va apropiar.