Un miler de persones van assistir la nit del divendres a la inauguració de les noves terrasses que s'han instal·lat a tocar del passeig Marítim de l'Estartit, a prop de la zona el port. De fet, les terrasses, iniciavita de sis locals que hi ha en aquest espai, han nascut amb la marca de "Port de l'Estartit". Els empresaris que han tirat endavant la iniciativa destaquen que el gran èxit d'aquestes terrasses és que han aconseguit fer "una sola peça", en el sentit que els empresaris s'han posat d'acord i que aquests nous espais són totalment homogenis, des del mobiliari i la decoració fins a la vestimenta dels cambrers.

Els sis locals de restauració que han fet possible aquesta iniciativa són el Casi Casi, els Arquets, la N'gruna, la Sal, el Santa Clara i el Port Blau. El projecte ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Estació Nàutica, el Club Nàutic i el vist-i-plau de Ports de la Generalitat. Les terrasses s'h

Tot l'estiu

Les noves terrasses dels sis locals estaran obertes diàriament, tant de dia com de nit, fins al pròxim 30 de setembre. Així, els empresaris han destacat que volen que aquest projecte es converteixi en un revulsiu per aquest espai pròxim al port i també un intent per potenciar el turisme de qualitat a l'Estartit.