Platja d'Aro serà enguany, per primera vegada, del 2 al 6 de juliol, la seu de la 16a Estada Internacional de Dansa, un projecte que ha esdevingut un referent en el món de la dansa, tant a nivell nacional com internacional, obert a professionals i amateurs de les diferents disciplines de la dansa. L'Estada acull a ballarins d'arreu del món per treballar conjuntament en la formació, la creació i l'exhibició de la dansa.

El programa de formació inclou la dansa contemporània, el jazz, la coreografia, els aspectes pedagògics i les eines necessàries per treballar la dansa actual. L'estada està organitzada per Interdansa Associació amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Docents americans

Durant quatre dies, professors de prestigi internacional oferiran classes de dansa i ioga, coreografia, dansa contemporània i jazz. L'Estada tindrà enguany com a docents a Lynn Simomson i Laurie De Vito, de Nova York, Erica Gionfriddo, de Santa Fe i Alan Arnett, de Virginia. Els interessats poden fer la inscripció online a la web www.interdansa.org amb uns preus que oscil·len dels 30 als 180 euros, en funció del nombre de classes escollides.