Un foc al solar on hi havia Fridasa a Figueres va obligar a tallar ahir un dels accessos a la carretera de Roses. L'incendi, que no va provocar cap desallotjament ni va causar ferits, es va produir poc després de les cinc de la tarda i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions de bombers, que van donar per extingit l'incident a dos quarts de sis. L'Alt Empordà és una de les zones on, precisament, es demana més precaució amb els petards pel risc d'incendis durant els propers dies per la previsió de forta tramuntana.

L'avís va tenir lloc a les cinc i deu de la tarda i va obligar a desplaçar-se diversos equips de bombers. Segons fonts municipals, la Guàrdia Urbana es va encarregar de tallar el trànsit en aquest vial d'accés a la carretera de Roses amb l'objectiu de facilitar els treballs del cos d'extinció d'incendis. Poc després es va poder reobrir, tot i que els efectius van continuar amb les tasques remullant la zona.

L'incendi s'hauria produït en una mena de contenedor on hi hauria brutícia i materials d'obres a les antigues instal·lacions de l'escorxador de la capital altempordanesa, que s'ha traslladat a Salt. Cap a dos quarts de sis, però, els Bombers donaven per apagat el foc que, segons els testimonis, va provocar un fum negre que podia veure's des de la carretera. L'incident no va provocar ferits ni va obligar a realitzar cap desallotjament, ja que l'afectació va ser mínima.