L´Ajuntament de Palafrugell vol implantar la figura del Defensor del Ciutadà

 

PALAFRUGELL | DDG L'Ajuntament de Palafrugell comença la tramitació per implantar la figura institucional del Defensor del Ciutadà. El nou equip de govern considera que cal la creació amb la màxima celeritat possible d'aquesta figura institucional per tal d'atendre correctament les queixes, peticions, reclamacions i suggeriments dels vilatans. Per aquest motiu, s'ha demanat als portaveus dels grups municipals de l'Ajuntament de Palafrugell que proposin, com a màxim, a dues persones per grup, les quals compleixin els requisits del Reglament de Participació Ciutadana.
La figura del Defensor del Ciutadà, té com a funció defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels veïns del municipi, per la qual cosa pot supervisar les activitats de l'Ajuntament de Palafrugell i els seus organismes autònoms. La seva funció l'exerceix amb independència i objectivitat, i estudia les queixes que se li presenten. El Defensor del Ciutadà serà escollit pel ple de l'Ajuntament per majoria de tres cinquenes parts o majoria absoluta en segona votació. La durada de la persona escollida és de 5 anys.

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema