Palamós encetarà demà una nova edició de la seva Festa Major. L'Ajuntament de Palamós amb la col·laboració d'entitats i associacions del municipi han preparat un seguit d'activitats que ompliran d'actes els diversos escenaris de festa que s'han previst a la vila. El dijous s'inicia oficialment la Festa Major, donant el tret de sortida al gruix de les seves activitats, que acabaran diumenge. L'obertura oficial de la festa té lloc com cada any amb el pregó, que tindrà lloc a les vuit de la tarda a la plaça de La Catifa, situada al entre el port i l'inici del barri vell del municipi.

Enguany el pregó vol retre homenatge als 50 anys de bàsquet a Palamós, que enguany es commemora a la vila amb l'organització de diversos actes festius, culturals i esportius. Per aquest motiu l'Ajuntament de Palamós ha convidat a ser els pregoners de la Festa Major 2011 a dos representants del bàsquet local, concretament els palamosins Sandra Planas de Farners (capitana de l'equip sènior femení del Club Esportiu Palamós) i a Guillem Gubert (capità de l'equip sènior A del Club Esportiu Palamós).

Les activitats seguiran a partir de les nou del vespre amb Revetlla de Festa Major organitzada per l'Associació de Veïns de Sant Joan. La plaça Mossèn Gumersind Vilagran serà l'escenari d'aquesta multitudinària revetlla que compta amb un sopar popular previ i posteriorment l'actuació de l'orquestra Golden Resort.

La jornada es tancarà a partir de les onze de la nit amb el segon concert al recinte de Barraques, a la platja Gran. El concert serà a càrrec de The Violet Frequency i Brams.