La tecnologia, a vegades, en lloc d'ajudar i fer les coses més àgils juga males passades. El Departament d'Ensenyament de la Generalitta de Catalunya es va trobar amb una situació d'aquesta mena la setmana passada però afortunadament ho va poder solucionar. La incdència es va produir en l'aplicatiu que envia les destinacions als docents interins i l'errada va provocar confusió entre els que van rebre la informació.

Des del sindicat USTEC-STEs van alertar a través de la seva pàgina web a tota la comunitat educativa per tal de no crear més confusió. Així, en un missatge penjat al portal www.sindicat.net, es llegeix.

"Per una errada en l'aplicatiu de destinacions, el departament ha enviat un missatge a totes les persones que han fet la sol·licitud. En el telèfon del departament, 900 532 100, informen que les dades vàlides són les del PDF original", advertien a través del web.

Des del sindicat s'informava els docents, a més, que la informació bona era en el missatge rebut.

Des d'Ensenyament es va confirmar ahir la incidència en l'aplicatiu de les destinacions. Fonts del departament van explicar que totes les sol·licituds dels professors i mestres per escollir els seus possibles destins pel curs 2011/2012 es van guardar bé. El problema va sorgir, segons van apuntar, quan es va voler imprimir. Aleshores és quan les dades de cada professor no sortien bé i des d'Ensenyament es va optar per enviar un missatge al mòbil dels docents per demanar-los que entressin a la seva adreça de correu per imprimir les destinacions bones. En aquest sentit, des d'USTEC-STEs es va indicar al professorat que la inormació bona era del missatge rebut. És a dir, el del departament. " No heu d'interpretat que vosaltres heu demant aquestes comarques(13 Barcelonès, 15 Cerdanya, 34 Selva, 41 Vallès Oriental), heu d'interpretar que si heu posat algun d'aquests quatre codis (13, 15, 34, 41) el significat (nom de la comarca) és el que heu rebut", afirmava textualment l'advertència des del sindicat. Finalment, tot plegat ha quedat en un malentès i entre el departament i els sindicats es van poder resolre tots els dubtes que van sorgir.