El fiscal va avenir-se al pacte acceptant rebaixar la condemna quatre anys. D'aquesta manera, Pedro Campillo Quer va ser condemnat a tres anys de presó per un delicte de lesions i haurà de pagar una multa de 120 euros per una falta d'amenaçes. El seu lletrat, Jordi Espelt, va proposar l'acord al ministeri públic després que aquest hagués sol·licitat, inicialment, una pena de cinc anys de presó per un delicte de lesions i dos anys de presó per un delicte d'amenaçes.

Els fets van tenir lloc a Palafrugell la tarda del 28 de juny de 2008 quan el condemnat, que es trobava al carrer Torres i Jonama, va iniciar una discussió amb la víctima en el transcurs de la qual va brandir la seva navalla i després de proferir-li una amenaça de mort va tractar de clavar-li al tòrax. La reacció instintiva de protecció va dur a l'agredit a interposar el seu braç esquerre com a defensa, evitant així ser ganivetejat i l'atacant, en veure frustrada la seva acció, va abandonar el lloc dels fets no sense abans etzibar "la pròxima serà per matar-te".

L'assumpte no va quedar allà, ja que des del mateix dia fins al 29 de juny va enviar-li cinc missatges de text al mòbil proferint serioses amenaçes on exposava clarament la seva intenció de matar-lo si es tornaven a trobar.

A resultes de l'atac, la víctima va perdre mobilitat en el braç i el processat haurà d'abonar-li 47.540 euros en concepte de responsabilitat civil pels dies impeditius que li va suposar l'agressió i les seves seqüeles.

El seu advocat tractarà de commutar la pena de presó del seu patrocinat per un procés de desintoxicació.