L'Eix Transversal (C-25) patirà restriccions de trànsit al túnel de Fontfreda per obres en horari nocturn. Així, les tasques de rehabilitació que es duran a terme en aquest túnel, entre Vic i Santa Maria d'Oló, comportaran restriccions de trànsit durant les nits a partir de dilluns vinent, 27 de juny, i durant un període d'uns dos mesos. Aquesta actuació s'emmarca en les obres de desdoblament i millora de l'Eix Transversal que està executant el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Segons va informar el departament, els treballs es desenvoluparan de dilluns a dijous, entre les nou del vespre i les set del matí. I les afectacions consistiran en l'ocupació, segons les necessitats de l'obra, d'un dels dos carrils del túnel, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. Aquest túnel té una longitud de 734 metres.

A més, el departament va destacar que en moments puntuals, els treballs podran comportar el tancament total del túnel al trànsit, en l'horari indicat, durant períodes màxims de 20 minuts.