Esquerra ha renovat la seva executiva l0cal a Arbúcies i Carme Córdova ha estat escollida presidenta d'un equip de persones que combina renovació i experiència

La secció local d'Esquerra d'Arbúcies va celebrar aquesta setmana l'assemblea de renovació i tots els membres escollits van ser per unanimitat. ERC s'afirma que l'equip és de "gent nova, però que també combina l'experiència de gent que ja havia format part de l'executiva anterior. És gent amb ganes de continuar treballant amb els projectes engegats i amb els projectes de futur del poble".

El nou organigrama mostra Carme Còrdova com a nova presidenta; els secretaris d'organització i també d'activitat internes són Àlex Moran i Ester Soms; Xavier Santos és el secretari Finances; Josep Carrapiço és el secretari de comunicació i imatge; Ester Soms, la nova secretària de política municipal; el portaveu del grup municipal és Quim Santos; el secretari de relacions amb les entitats és Francesc Guerrero; els encarregats d'activitats juvenils són Àlex Moran i Miquel Flores i finalment, la secretària de Relació amb les comunitats educatores és Anna Llorella.