Un dispositiu de recerca dels Bombers, Mossos d'Esquadra i voluntaris rastreja des d'ahir Pont de Molins i els voltants buscant un jove de 25 anys, Sergi Suárez, que des de fa dos dies està desaparegut. El noi pateix una deficiència visual important, només té visió en un ull i és d'un 20%. El noi vesteix una samarreta blava i uns texans.

El jove desaparegut, que resideix amb la família al carrer de la Muga de Pont de Molins, va sortir a passejar dimecres a primera hora de la tarda com solia fer habitualment. Segons fonts municipals, solia passejar pel camí de la Muga, un vial que recorre els entorns del riu Muga. Habitualment caminava sol i ho feia tant al matí com la tarda. No portava bastó i caminava a poc a poc.

Les informacions amb què es treballa és que una persona, un veí del poble, pels volts de dos quarts de quatre de la tarda, el va veure caminant pel camí dels Roures. Es tracta d'un vial rural que surt des de l'Ajuntament i arriba fins als Roures. Ahir a la tarda es va muntar un centre de comandament a l'Ajuntament, a la plaça del doctor Jordi Cufí Casellas, des d'on es va començar a coordinar la recerca del noi. Segons ha explicat ?l'alcalde de Pont de Molins, Josep ??Fuen?tes, amb cada una de les unitats s'ha autoritzat la presència de dos voluntaris per col·laborar de forma coordinada. S'han desplaçat a la zona agents dels grups d'activitats especials (GRAE), vuit vehicles dels Bombers i un helicòpter, així com quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i una unitat canina. Ahir al vespre, en tancar aquesta edició, continuava la recerca ?sense que hagués estat possible localitzar-lo.