El sindicat de l'hospital Trueta CATAC-CTS lamenta que el centre sanitari opti per mantenir alts càrrecs mentre segueixen les retallades ordenades pel Departament de Salut. Tal com ja va fer CCOO fa unes setmanes, CATAC es va referir concretament al nomenament del càrrec de director clínic de la unitat de Medicina Interna, un lloc de treball que fins ara estava vacant per la jubilació anticipada de la persona que l'ocupava amb anterioritat.

L'hospital va estimar oportú mantenir aquest alt càrrec ja que considerava que feia una tasca "necessària", però els sindicats des d'un primer moment s'hi van oposar. Dijous CATAC va anar més enllà en afirmar en un comunicat que el nomenament d'aquest càrrec "recau en un facultatiu extern, concretament de l'hospital de Bellvitge", tot i que la direcció havia proposat que les places dels caps de servei serien cobertes per metges que ja formaven part de la plantilla actual.

En aquest sentit, el sindicat també va aventurar-se a afirmar que el fet de mantenir aquest càrrec supoaria un cost adicional "de prop de 100.000 euros". L'hospital va negar aquesta última afirmació qualificant-la de "totalment falsa", i va afegir que "el nomenament no suposa ni un cèntim de més del que representa fins ara el càrrec de director clínic".

Per altra banda, tots els sindicats de la Junta de Personal es van reunir dimecres passat per debatre la possibilitat de fer una vaga indefinida de cara a la tardor.