Torroella reactiva l´Entitat Municipal Descentralitzada de l´Estartit

Recupera la documentació que ja hi ha per poder tirar endavant la tramitació de l'ens

 
L´alcalde Jordi Cordón
L´alcalde Jordi Cordón ddg

TORROELLA DE MONTGRÍ | C.TORRAMADÉ L'equip de govern de Torroella de Montgrí ha reactivitat els treballs per aconseguir l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit. L'alcalde, Jordi Cordón (CiU), ha explicat que ja han fet una primera trobada i que la setmana que ve en tenen programada una altra per avançar. Cordón ha afegit que l'Ajuntament treballa en dues vies paral·leles: en la gestió pròpiament dita de l'EMD i en dotar de més competències el Consell Municipal de l'Estartit per preparar el camí cap a l'ens descentralitzat.
El batlle també ha explicat que estan recuperant tota la documentació que ja té l'Ajuntament i que s'havia elaborat anys enrere per arribar a l'EMD. En aquest sentit, ha afegit que "molta cosa ja està feta" de la documentació necessària. L'Ajuntament de Torroella també està fent les gestions perquè un interventor extern realitzi l'anàlisi econòmica.
La materialització de l'Entitat Municipal Descentralitzada és un dels temes que els partits que integren el govern portaven al seu programa electoral, sobretot CiU i L'Estartit Som Tots, que el tenia com el punt principal. Per la seva banda, la tercera pota del govern, el Partit Popular, també aposta per resoldre aquest expedient i crear l'EMD.
Aquest ens descentralitzat és una reivindicació majoritària a l'Estartit després que la justícia en denegués la segregació. Es va començar a treballar el mandat del 2003 al 2007, amb CiU i LEI al govern. El darrer mandat s'havia de concloure, però el govern va bloquejar la tramitació al·legant que no tocava en moments de crisi.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema