Cap a les nou de la nit d'ahir es va suspendre la recerca del jove invident Sergi Suárez, que va desaparèixer dijous a Pont de Molins, i que els Bombers i els Mossos d'Esquadra van centrar durant tota la jornada al riu la Muga i a l'embassament. En aquest darrer, van decidir tancar les comportes per evitar que el corrent d'aigua dificultés les tasques. Avui diumenge a primera hora del matí es preveu que es reprengui la recerca.

Ahir es va intensificar el patrullatge a peu pentinant cada racó amb l'objectiu de trobar el noi. Un total de quinze dotacions terrestres, unitats canines dels dos cossos de seguretat i una quarentena de veïns busquen des de divendres el jove, de 25 anys, que no va tornar a casa el dijous després d'haver sortit a fer el passeig que feia habitualment per la zona.

La recerca es va iniciar divendres tot i que segons fonts policials no se sabia res d'ell des de dos quarts de quatre de la tarda de dijous, quan va sortir com solia fer. El jove, que duia una camisa blava i uns texans en el moment de la desparició, només té un 20% de visió en un dels ulls i no duia ni bastó ni anava acompanyat de cap gos. Els treballs per trobar-lo es van aturar la nit de divendres i es van reprendre ahir al matí amb diverses dotacions dels cossos de seguretat i un grup d'activitats especials (GRAE). També hi va acudir un equip de submarinistes que va començar a buscar-lo pels entorns del riu i l'embassament.

L'alcalde de la població, Josep Fuentes, va explicar que no tenien constància de pistes noves sobre on es trobava el jove però que desenes de veïns s'havien unit a la seva recerca des d'aquest divendres en assabentar-se dels fets.

En Sergi, que resideix amb la família al carrer de la Muga de la població, va sortir a passejar dijous a primera hora de la tarda com solia fer habitualment. Segons fonts municipals, ho feia recorrent el camí de la Muga, un vial que passa pels entorns del riu i ho solia fer sol, tant al matí com a la tarda.