Uns brètols han tornat a fer destrosses a l'estació meteorològica de Sils, només uns mesos després que robessin el pluviòmetre i en trenquessin una part. En aquesta ocasió, han fet saltar i s'han endut la placa acreditativa de la Generalitat de Catalunya, han cremat la porta d'entrada i han omplert de deixalles l'interior.

Segons va denunciar el meteoròleg de l'estació, Joan Vega, -que treballa de manera voluntària- els fets es van produir la nit de Sant Joan, quan alguns joves es van "divertir fent vandalisme" a l'estació. "Van rebentar la porta i la van cremar i es van endur la placa acreditativa de la Generalitat", va explicar Vega. "A dins, a més, em van llençar tot de deixalles dels petards i els coets", va afegir. El meteoròleg ja ha denunciat els fets a la policia local de Sils.

Cal recordar que no és la primera vegada que es produeixen actes de vandalisme en aquesta estació. Fa només uns mesos, uns brètols ja la van destrossar. En aquella ocasió, van trencar part de la tanca que envolta l'estació i van robar el pluviòmetre així com també la porta de la gàbia dels termòmetres. Vega va destacar que "per sort" aquesta vegada no es van endur cap peça impotant i no van tocar la maquinària, que és el més car. "Aquest cop no es van emportar el pluviòmetre, perquè quan em van enviar el nou el vam collar molt més bé", va destacar. Tot i que les destrosses han estat menors, Vega va denunciar que la "seguretat al poble és insuficient".