Castelló suspèn de forma indefinida el mercat de la Puça

 

GIRONA | DDG Ahir es va començar a notificar la resolució de suspensió indefinida del mercat de Castelló Nou (conegut com de la Puça), que se celebrava cada diumenge amb la presència de més de 400 parades de productes de segona mà. Tot i que la resolució va ser signada el passat dijous per l'alcalde de Castelló d'Empúries, Xavier Sanllehí, això no va impedir que ahir es celebrés el darrer dia de mercat, que va servir per comunicar als marxants la decisió del govern.
Els motius que justificaven la suspensió eren abundants. Segons va apuntar Sanllehí, "tan bon punt vam entrar a l'Ajuntament ens vam adonar que el mercat estava sobredimensionat i, a més, presentava problemes de circulació i seguretat". El batlle també va recordar l'existència d'informes elaborats per la Policia i pels Mossos d'Esquadra, on quedava palès que les condicions del mercat no eren les apropiades.
Fa poc més d'un mes, la fiscalia ja s'havia dirigit a l'Ajuntament requerint informació vinculada amb el polèmic mercat.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema