Els Mossos d'Esquadra i els Bombers han decidit suspendre de manera indefinida la recerca del noi cec desaparegut a Pont de Molins des de dijous passat.

Ahir des de les nou del matí dotacions d'aquests dos cossos a més de voluntaris van prosseguir la recerca de Sergi Suárez als afores del municipi de Pont de Molins.

Els equips de rescat es van centrar sobretot en aquelles zones que dissabte no es van poder cobrir. Van participar, en la recerca, quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i dos més dels Mossos d'Esquadra.

Unitats subaquàtiques també van rastrejar el riu Muga i l'embassament de Boadella però no es va trobar cap rastre del jove.

Fonts dels Mossos d'Esquadra van indicar que la recerca es va acabar ahir cap a les set del vespre malauradament sense bons resultats ni pistes que ajudin a saber on és el jove. També van explicar que donen per acabada la recerca i que en principi avui ja no es faran noves batudes.

L'alcalde de Pont de Molins, Josep Fuentes, va demanar ajuda a qui pugui tenir cap informació sobre el jove desaparegut perquè es posin en contacte amb les autoritats. Una demanda que evidentment també fa la família.

El dia de la seva desaparició, el jove, que només té un 20% de visió, vestia camisa blava i portava texans.