Sergi Suárez és fill de Pont de Molins i cada tarda acostuma a sortir a passejar. Dijous a primera hora de la tarda el jove, que només té un 20% de visió, va sortir a fer un tomb però al vespre no va tornar. Els pares van denunciar divendres al migdia davant dels Mossos d'Esquadra la desaparició del jove. Agents dels Mossos i Bombers van iniciar el mateix divendres la recerca però, amb la caiguda del sol, es va haver de suspendre. Aquest matí s'ha reprès la recerca i desenes de voluntaris del poble s'hi ha afegit. L'alcalde, Josep Fuentes, ha explicat que la darrera pista l'ha donat una persona que el va veure pels voltants del Monestir del Roure. El jove duia texans i una camisa blava.

Els cossos que participen en l'operatiu de recerca s'han reunit aquest matí a primera hora per coordinar la recerca. Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i una quarta de la unitat canina, personal sanitari, onze dotacions de Bombers -inclosa una unitat canina i els GRAE-, i desenes de voluntaris conformen l'operatiu. La recerca del jove s'ha iniciat des de dins del poble i la idea és pentinar totes les zones dels voltants a peu i parar especial atenció a basses i pous.

L'alcalde de Pont de Molins, Josep Fuentes, ha explicat que Sergi Suárez és un noi jove i corpulent i això fa més difícil la cerca perquè s'ha pogut desplaçar més lluny. Fuentes ha explicat que el jove coneix bé el poble i els voltants perquè acostuma a sortir a passejar cada tarda però que no saben perquè s'ha perdut. Segons l'alcalde, en el moment que es va perdre duia uns texans i una samarreta blava i anava sol.

"La família té com a darrera pista el testimoni d'algú que l'hauria vist prop del Monestir del Roure", ha detallat l'alcalde que recorda que el noi pateix una deficiència "forta a la vista" ja que només té un 20% de visió.