Els Mossos d'Esquadra intenten trobar alguna pista que els permeti obrir una línia d'investigació per localitzar el jove invident de Pont de Molins Sergi Suárez, desaparegut des de dijous. En aquests moments s'investiguen les persones del seu entorn, especialment les declaracions de testimonis i familiars per aclarir cap a on hauria pogut anar o què hauria passat allà on se li perd la pista. El que de moment es descarta és continuar la recerca sobre el terreny, perquè el desplegament va ser molt ampli i no es va trobar cap pista que els portés a pensar que podria estar allà. Només es reprendria si es trobés alguna dada nova.

Mossos i Bombers van decidir diumenge suspendre de manera indefinida la recerca. Des de divendres a primera hora de la tarda s'havia rastrejat Pont de Molins i les poblacions del voltant. Durant tres dies s'ha treballat amb unitats terrestres i aèries, a banda d'incorporar unitats canines de rastreig. Inicialment es va seguir pels camins per on habitualment solia sortir a passejar. El camí de la Muga o el camí dels Roures van ser alguns dels que es van resseguir. Les unitats subaquàtiques també van rastrejar la Muga i l'embassament de Boadella. Al costat de les unitats professionals hi han treballat voluntaris.

En tres dies, però, no s'ha trobat cap pista per seguir investigant, per això han decidit buscar noves vies per localitzar Suàrez. L'alcalde, Josep Fuentes, ha remarcat el gran desplegament realitzat tant per part de Mossos i Bombers com de voluntaris. Segons els Mossos, s'està mirant tots els cercles per on es movia: les amistats, els testimonis i els familiars. Fins al moment, però, no hi ha cap pista nova.