Un operari de manteniment d'autopistes va morir ahir al migdia després de ser atropellat per un camió a l'autopista AP-7 a l'alçada del municipi de Sils. La víctima, Juan L.L., de 54 anys i de nacionalitat espanyola, era veí de Llinars del Vallès, estava treballant a la via com a operari de manteniment i per causes que encara s'estan investigant va ser atropellat pel vehicle, i a conseqüència de les lesions d'extrema gravetat que va patir, va morir després de pocs minuts del sinistre. En concret, els fets van succeir cap a dos quarts d'una del migdia en el punt quilomètric 81 de l'AP-7 i a causa de l'accident, l'autopista es va haver de tallar en sentit nord, segons el Servei Català de Trànsit, un fet que va desembocar en retencions que van arribar a ser d'un quilòmetre. La situació finalment va quedar del tot normalitzada poc després de dos quarts de tres del migdia, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

En un primer moment, quan va succeir l'accident, el pronòstic inicial ja determinava que les lesions que patia la víctima eren d'extrema gravetat i per això va ser necessari tallar la via en ambdós sentits de la marxa perquè un helicòpter medicalitzat aterrés i evacués el ferit. Tot i això, finalment l'helicòpter va haver de traslladar la víctima però ja sense vida.

A l'autopista Ap-7 a l'alçada de Sils s'hi van traslladar per actuar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va activar una ambulància i l'helicòpter medicalitzat.