L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, considera imprescindible la instal·lació de semàfors a les principals travesseres del municipi per minimitzar accidents i evitar atropellaments com el que aquest diumenge va costar la vida a un veí del municipi, Jaume Blay, de 88 anys. Per aquest motiu el batlle demanarà de manera urgent als responsables de la direcció general de Carreteres, titulars de les vies, que atenguin la petició municipal i no dilatin la presa d'una decisió, alerta Cordón, que pot comportar més accidents.

Cordón recorda que una de les prioritats de govern amb què es van presentar a les eleccions era la de millorar la seguretat al municipi, fet que també inclou tot allò relatiu a vialitat. En aquest sentit, havien parlat que era imprescindible la instal·lació de semàfors en els punts més conflictius per tal de reforçar el caràcter urbà de les travesseres -principalment la que travessa Torroella per la carretera de Verges a l'Estartit-, on alguns vehicles van a velocitats inapropiades.

D'altra banda, la mesura també permetria a l'Ajuntament optimitzar millor els efectius de la Policia Local, ja que la manca de regulació semafòrica obliga a tenir dos o tres policies destinats diàriament a regular algunes cruïlles en els moments de més càrrega de trànsit o durant les entrades i sortides del col·legi.