Figueres posarà en servei el curs vinent la nova llar d'infants municipal del Poble Nou, que, juntament amb les de Bon Pastor, Xuclamel i Els Pins, permetrà atendre tota la demanda per al proper curs. L'oferta per al 2011-2012 ha passat de 131 a 200 places per a infants de 0 a 3 anys, una xifra que supliria les mancances que hi havia hagut fins al moment.

L'increment en el nombre de places ha estat possible per la construcció de la nova llar d'infants que s'ha situat just al costat de l'Escola Joaquim Cusí. El nou centre, actualment en obres, està previst que obri les portes a l'inici del curs escolar.

Una de les primeres conseqüències de la posada en funcionament de la llar d'infants és que encara es disposa de places. Per això, l'Ajuntament ha decidit ampliar el termini de matriculació per a les quatre llars d'infants durant tot el juliol. L'alcalde, Santi Vila, ha manifestat que això "confirma que les places de llars d'infants municipals han deixat de ser un problema".

Les matriculacions es porten a terme al Servei d'Educació situat a l'avinguda Salvador Dalí. En tractar-se d'un període extraordinari d'inscripció, s'espera que les matriculacions es facin d'una forma més directa i més àgil.