EN DIRECTE

Roben 12 pernils i 15 caixes de cava d´un restaurant-marisqueria d´Olot

Van robar 800 euros i ordinadors personals a un domicili de les Planes d'Hostoles

 
 NOTÍCIES RELACIONADES

OLOT | XAVIER VALERI Un bar restaurant-marisqueria situat al carrer compositor Pedrell d'Olot va patir un robatori la nit del 25 al 26 de juny. El responsable de l'establiment es va adonar del robatori el dia 26 al matí quan va anar al magatzem a buscar gènere pel treball del dia. Llavors es va adonar que li havien buidat el magatzem. Es van endur unes 15 caixes de cava, 12 pernils i altres productes alimentaris. Només van deixar caixes d'aigua.Per entrar al magatzem els lladres van trencar un vidre.
Es tracta del tercer robatori que pateix l'establiment en uns 10 mesos. El primer va tenir lloc al setembre del 2010. Llavors es van endur uns 5.000 euros de les màquines escurabutxaques. Al cap d'un mes i mig, després del pont de Tot Sants, els lladres van tornar al restaurant. Van agafar 2.800 euros de les màquines escurabutxaques, les monedes de la caixa registradora, tabac per valor de 1.400 euros i 300 euros de la recaptació. En aquella ocasió també es van endur dos pernils, i quatre caixes de cava. A més van provocar quantiosos danys materials.
Els ponts i els caps de setmana llargs solen deixar sorpreses desagradables perquè els lladres aprofiten la relaxació social per entrar a negocis i domicilis particulars. En el cap de setmana llarg anterior a les festes de Sant Joan, entre el 10 i el 13 de juny, els lladres van entrar a un domicili particular de les Planes d'Hostoles. Es van endur uns 800 euros i els ordinadors personals. Els propietaris es van adonar del robatori el dimarts quan acabaven de gaudir d'un cap de setmana llarg a fora. En entrar a casa es van trobar amb els calaixos i els armaris oberts. La roba estava escampada pel terra i tot el que era susceptible de contenir objectes de valor estava esbotzat o obert. Les víctimes van quedar molt espantades perquè van observar que els lladres s'havien pres tots el temps que havien volgut per efectuar el robatori. El domicili està situat davant de les obres de la nova llar d'infants municipal.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema