L'Ajuntament de Sant Pere Pescador comptarà amb cinc grans àrees de gestió pels propers quatre anys per organitzar el govern. IpS-AM, l'únic partit que es va presentar, governarà amb 11 regidors.

Les regidories s'integraran a les cinc àrees de gestió, cadascuna de les quals comptarà amb caps d'àrea per tal de coordinar els diferents serveis i els diferents regidors. Segons ha informat l'alcalde, Jordi Martí, a les àrees hi haurà un grup de treball que es crea amb la voluntat de realitzar una gestió més eficient i eficaç de les tasques delegades i també per tal de fer un seguiment més personalitzat basat en la política de proximitat.

Les cinc àrees són: Planificació Territorial, que comptarà amb Lluís Font i Blai Bahí al capdavant coordinant-la conjuntament; Serveis Econòmics, Serveis Urbanístics, amb Agustí Badosa; Organització i règim intern; àrea de Joventut, Festes i Esports amb Marina Barceló al capdavant; Gestió de Serveis a les Persones i Relacions Ciutadanes que encapçalarà Maria Dolors Ferrer; i la d'alcaldia-presidència amb Jordi Martí. Dins cada una de les àrees, s'han nomenat diversos regidors que tindran delegacions específiques.

El cartipàs aprovat per decret d'alcaldia comptarà amb tres tinents d'alcalde que seran: Agustí Badosa, Maria Dolors Ferrer i Anna Isern.