Un xoc frontal entre dos turismes ahir al matí a la N-II, a l'alçada de Vidreres, va causar tres ferits. Dos dels accidentats, de poca consideració, van ser traslladats en ambulància a l'hospital de Santa Caterina. La topada entre els cotxes, que es va produir en el tram de la carretera que el ministre ha oblidat, va obligar a deixar pas alternatiu a la carretera durant més d'una hora i va provocar retencions de prop d'un quilòmetre en els dos sentits.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el xoc es va produir cap a les 10:53 del matí i va causar tres ferits, no greus, que van quedar atrapats a l'interior dels turismes. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers i també hi van intervenir dispotius del Sistema d'Emergències Mèdiques. L'accident i les tasques per treure els conductors atrapats va obligar a donar pas alternatiu i va provocar retencions en els dos sentits de prop d'un quilòmetre. El trànsit es va acabar normalitzant cap a les onze del matí, un cop reobert el tram afectat.

Un altre accident a l'N-II va provocar cinc quilòmetres de retenció entre Caldes i Sils després que un cotxe encalcés una furgoneta a dos quarts de set de la tarda.