La policia local d'Arbúcies ha recuperat un mòbil d'un home que el dilluns 27 de juny estava en un restaurant de Ripollet i a qui, sense adonar-se'n, li van robar. Aquest telèfon d'última generació estava valorat en uns 700 euros i gràcies a què el propietari va utilitzar un sistema de geolocalització que incorpora, va localitzar-lo al municipi d'Arbúcies. Un cop sabuda la seva ubicació, l'home va trucar a la policia local del municipi i llavors, els agents van contactar amb la persona que tenia el mòbil i segons assegura el consistori en un comunicat, el van poder recuperar sense problemes.

Després d'aquest fet, el veí de Ripollet va adreçar una carta d'agraïment dirigida a l'Ajuntament d'Arbúcies en què assegura que

"en el moment de recuperar el mòbil he recordat que hi ha gent que va a la feina no pels diners sinó per vocació i des d'aquestes línies vull agrair la tasca de la policia local d'Arbúcies en la recuperació del meu mòbil". A banda, el veí afirma que aquesta actuació li ha fet "recuperar la fe en la policia local".

En aquests moments, el municipi d'Arbúcies compta amb un cos de policia local format per vuit agents i un coordinador que gestionen la seguretat del poble i atenen les demandes ciutadanes i les emergències. I també s'encarrega de la mobilitat del municipi. En l'actualitat, les dependències de la policia local es troben a l'entrada del poble, en concret al Camí del Molí, s/n i també s'hi pot contactar per telèfon al 686 945 650 o per correu electrònic a policia@ajarbucies.cat.