Un turista alemany de 19 anys ha caigut aquesta matinada des d'un balcó a Lloret de Mar (Selva). El jove pretenia entrar a l'habitació de l'hotel, situada en un segon pis, a través de la finestra. El turista anava completament borratxo i s'ha fracturat el crani. Els fets han passat a l'hotel Frigola de la localitat passades les tres de la matinada. Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Lloret i els serveis mèdics es van adreçar fins a l'hotel en ser alertat del cas. El jove va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta en ambulància.

Lloret de Mar ha tornat a viure un fenomen que en els darrers anys es repeteix entre turistes joves que, quan van beguts, salten de balcó a balcó dels hotels. S'anomena 'balconing' i ha costat la vida de diversos turistes ja en aquesta localitat durant els últims anys.

El darrer episodi ha succeït aquesta matinada quan un jove alemany de 19 anys ha estat a punt d'acabar tràgicament les vacances. Passades les tres de la matinada, el jove ha caigut mentre pretenia entrar a l'habitació a través del balcó d'un segon pis. El noi ha caigut i s'ha fracturat el crani.

Efectius dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el SEM s'han adreçat a l'hotel Frigola per atendre el jove, que ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta per lesions al crani.

Fonts de l'hospital gironí han informat que el jove pateix un traumatisme craneoencefàlic greu i que està ingressat a la UCI amb pronòstic reservat.