El grup municipal de Convergència i Unió de Tossa de Mar denuncia que el govern bipartit de TU i PSC ha estrenat la seva acció de govern augmentant la plantilla de personal amb una nova plaça de sergent de policia "que costarà 61.677,30 euros anuals. Aquest fet representa, segons CiU, que ha governat el darrer mandat a Tossa, un increment "espectacular" de les despeses de personal.

I a banda, el grup també assegura que el nou govern " ha decidit consolidar les retribucions que venien percebent de forma irregular alguns funcionaris en concepte d'antiguitat per valor de 5.401,62 ruros anuals".

Aquestes decisions, al parer de l'exgrup de govern, suposen "un punt d'inflexió radica"l a la política de reducció de despeses de personal desenvolupada per CIU durant el mandat 2007-2011, que segons explica en un comunicat de premsa, havia permès reduir els costos de personal en 555.880,79 euros anuals, segons les liquidacions de pressupostos. Davant d'això, el grup de CiU afirma que

l'Interventor Municipal hauria informat "negativament la proposta per les greus dificultats econòmiques que travessa la hisenda municipal". Davant d'això, per la federació nacionalista, la creació de la nova plaça de sergent de la policia local representa "un pas enrere simptomàtic i summament preocupant en les polítiques de sanejament de la hisenda municipal impulsades per CIU durant el darrer mandat que pot tornar a abocar l'Ajuntament a la situació de fallida tècnica patida el 2007".