Iniciativa per Catalunya Verds-EUiA-EPM tindrà sis consellers comarcals a Girona aquest mandat. Els consellers ecosocialistes es distribuiran amb dos representants als ens comarcals de la Selva i del Baix Empordà, un al consell de l'Alt Empordà i un altre al del Gironès -a la resta de comarques, ICV no ha aconseguit representació.

Tots els consells comarcals gironins es constituiran demà, 7 de juliol, excepte el del Gironès, que s'ha retardat amb motiu del recurs sobre els resultats electorals que ERC va presentar a l'Ajuntament de Girona.

El mandat comprès entre els anys 2011 i 2014, ICV-EUiA-EPM de Girona estarà representat als consells comarcals de la demarcació per Montse Escutia ?-regidora a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries- pel que fa a l'Alt Empordà; Erik Solés i Marc Vidal -de Palamós i Regencós, respectivament- seran consellers al Baix Empordà; Santi Gómez -present a l'Ajuntament de Sant Martí de Llémena- assumirà el càrrec al Gironès; i, finalment, Josep Romaguera i Joan Salmeron -de Maçanet de la Selva i Blanes, respectivament- representaran el seu partit al Consell Comarcal de la Selva.