El nou govern de Lloret de Mar, format per Convergència i Unió (CiU) i Esquerra Republicana (ERC) ja ha nomenat els tinents d'alcalde. El batlle Romà Codina va signar ahir un decret d'alcaldia en què fa públics els seus noms i també es destaca que si bé en l'últim mandat de Xavier Crespo (CiU) hi havia set tinències, en aquesta ocasió, n'hi ha dues menys.

El primer tinent d'alcalde torna a ser el convergent Josep Valls, que està al càrrec de l'àrea de Via Pública, Urbanitzacions i Obres Públiques; i la regidora que coordina l'àrea de Serveis Centrals té la segona tinència d'alcaldia. Pel que fa al soci de govern de CiU, el regidor d'ERC Jordi Orobitg es converteix en el tercer tinent d'alcalde i el regidor de Medi Ambient i Platges Ignasi Riera ocupa la quarta tinència d'alcaldia, fet que suposo dos graus menys respecte al passat mandat, quan era el segon tinent d'alcalde. L'última tinència d'alcaldia, la cinquena, recau en el convergent Jordi Martínez, que supervisa l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Seguretat Ciutadana.

En el proper ple extraordinari de la corporació municipal, el primer del mandat i que se celebrarà dilluns vinent a les vuit del vespre, es donarà compte del cartipàs municipal, que està dividit en quatre grans àrees, integrades per departaments que estan relacionats.

I a banda, també es faran públiques les retribucions i indemnitzacions que rebran cadascun dels càrrecs electes de l'Ajuntament de Lloret de Mar durant els propers quatre anys.