La CUP de Blanes preveu fer una consulta popular sobre el futur de l'Illa de Blanes, en el cas que hi hagi més d'una proposta possible perquè sigui la ciutadania qui decideixi sobre el projecte, segons recull www.Blanes.TV. Aquesta va ser una de les propostes que es van anunciar a l'assemblea oberta al públic que el partit va celebrar el passat divendres. A la ?reu?nió, a més, es van analitzar els resultats electorals de les passades eleccions municipals.

"Una de les nostres propostes és fer una consulta popular sobre l'Illa de Blanes. Creiem que, com van dir en campanya electoral, és necessari que la població de Blanes sigui la que realment decideixi sobre el futur de l'Illa. Per això, posarem en marxa, en el cas que hi hagi diverses propostes, una consulta per decidir que s'hi fa finalment allà", va afirmar, Jordi Lloveras, portaveu de la CUP de Blanes a la televisió municipal.

Per dur a terme la consulta necessiten complir un seguit de requisits d'acord amb la normativa vigent actualment, com recollir unes 3.000 signatures de blanencs i portar-ho a ple perquè aquest voti si es fa o no la consulta.

Així, volen continuar treballant per al poble, malgrat que no hagin pogut entrar a l'Ajuntament, ja que es van quedar a uns 60 vots d'aconseguir-ho.