L'alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich (TU) s'ha apujat el sou fins als 3.495 euros (un 133%) perquè, segons ella, tindrà "dedicació exclusiva". L'exalcaldessa Imma Colom (CiU) només feia mitja jornada, per la qual cosa percebia un sou de 1.500 euros. "Jo no és que m'apugi o m'abaixi el sou sinó que he demanat la dedicació exclusiva perquè estic les 24 hores a l'Ajuntament i, per tant, tinc el dret de cobrar-ho", va apuntar Saladich. Paral·lelament, l'alcaldessa va explicar que els sous dels regidors s'abaixen més d'un 30% i va afegir que, tant l'equip de govern com l'oposició, tindran un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions: els regidors fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 euros.

Saladich, la nova alcaldessa de Tossa de la formació Tossa Unida es doblarà el sou fins als 3.495 euros perquè tindrà "dedicació exclusiva". L'exalcaldessa convergent, Imma Colom, tenia un sou de 1.500 euros perquè només feia mitja jornada. Per això, Saladich va apuntar que no apuja el sou sinó que ha demanat la dedicació exclusiva pel que té dret a cobrar aquesta xifra. "Jo estic les 24 hores a l'Ajuntament, no faig res més, per tant tinc dret a la dedicació exclusiva", va subratllar Saladich.

L'alcaldessa va explicar que paral·lelament els sous dels regidors s'abaixen més d'un 30% el que representa que, tant l'equip de govern com l'oposició tindran un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions. Els regidors percebran fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 (abans en cobraven 415). Saladich va destacar que en l'anterior legislatura hi havia regidors que arribaven a cobrar fins a 2.000 euros al mes, sumant les ?reu?nions i les regidories. "Ara això no passarà perquè hi hagi les responsabilitats que hi hagi tothom té la mateixa arrencada", va remarcar.