L'Associació de Veïns Barri d'Aiguaviva Parc denuncia que l'únic parc que tenen a la urbanització de Vidreres està equipat amb uns fanals nous des del mes de desembre i no funcionen. El president Alfons Cabrera assegura que "encara no s'ha donat d'alta la llum" tot i haver passat molts mesos i que això els provocarà problemes a l'hora de celebrar la festa del barri, que es farà divendres i dissabte de la setmana vinent.

Cabrera explica que l'antic equip de govern del PSC liderat per Ruth Rosique els va dir que "funcionarien al mes de maig i en canvi, ja som a juliol i no funciona res". Davant d'això, Cabrera es lamenta de la situació en què viu l'entitat veïnal i explica que no saben quina actuació emprendre perquè "no sabem ni si ens donaran la llum abans de la festa o si haurem d'anar nosaltres a l'elèctrica i pagar, ens trobarem que haurem pagat per res".

Per tot això, el president de l'entitat veïnal explica que la urbanització viu deixadesa per part de ?l'Ajuntament vers aquest tema, que ja han denunciat en diverses ocasions i que "moltes famílies van al parc durant l'any i es troben que no tenen llum" i es pregunta si "els veïns de Vidreres no som importants per l'elèctrica".

Davant d'aquesta denúncia, l'alcalde de Vidreres Jordi Camps (CiU), a qui també van adreçar-se els veïns, explica que són unes obres que es van finalitzar el desembre fruit del Pla Zapatero "i no es van acabar correctament". I afegeix que és una situació que s'han "trobat només entrar ara fa un mes i estem intentant desencallar-la". Finalment, el batlle de Vidreres explica que tot el problema ve perquè "s'ha de fer una modificació i llavors, es tirarà endavant i es donarà d'alta la llum". "És una situació que ens hem trobat de l'antic equip de govern" i que se solucionarà.