La massificació que ha patit el mercat de segona mà de Santa Cristina d'Aro ha obligat a l'Ajuntament i els organitzadors de la trobada (uns particulars) a acordarne la suspensió temporal amb l'objectiu de redactar una ordenança i poder limitar el nombre de paradistes, que darrerament s'havia disparat i s'havia arribat a un màxim d'uns 170. La intenció de l'Ajuntament és limitar el mercat a entre 55 i 60 parades, una xifra que consideren òptima tant per compradors com venedors, per garantir-ne la seguretat (també de la procedència dels objectes en venda) i la qualitat. L'aturada es pretén que sigui el mínim de temps possible.

El mercat se celebrava cada primer diumenge de mes i, segons fonts municipals, ja no es muntarà el primer diumenge d'agost. El mercat de segona mà cristinenc es va obrir el 3 de novembre de 2003 amb 12 parades a la plaça Mossèn Baldiri Reixach, on va haver-hi diferents ampliacions. El creixement va obligar a traslladar-lo el 4 d'abril del 2010 a la plaça Salvador Bonet. El mercat igualment va seguir creixent arribant a un màxim d'unes 170 parades i s'ha pres la decisió de suspendre'l temporalment perquè, malgrat que solia decréixer a l'estiu, actualment puja fins a uns 120. Així, tant l'Ajuntament i la policia local com els organitzadors creuen que el més convenient és la suspensió perquè la gestió s'ha fet molt complicada i quasi impossible el control.

La massificació també ha generat problemes en la recollida d'escombraries i queixes de veïns ja que els paradistes, en ser molts més, avancen l'hora d'arribar a les sis del matí per tenir bons llocs.