Lloret de Mar disposa fins al setembre d'un servei directe de connexió entre el municipi i l'aeroport del Prat. D'aquesta manera, des de les 7:45 hores del matí fins a les 23:30 hores de la nit, per un preu d'11,60 euros per a l'anada i 22,30 anada i tornada, els turistes i vilatans podran arribar a l'aeroport de Barcelona en un temps estimat de dues hores. Fins ara, aquet servei directe no existia.

L'empresa SARFA, del grup Moventins, ha habilitat aquest servei des del 25 de juliol d'enguany una nova parada a l'aeroport de Barcelona (T2) situada entre les terminals T2-B i T2-C, amb sis expedicions diàries d'anada i tornada, la nova parada estarà operativa fins al 30 de stembre.

L'empresa Sarfa és una de les principals empreses concessionàries operadores de transport públic del nostre país i opera amb més de 35 línies que connecten Barcelona i Llançà, passant per ?gai?rebé totes les poblacions de Girona i la Costa Brava, com Lloret de Mar. El grup Moventis és la branca de transprts de viatgers de Moventia, grup empresarial dedicat a la mobilitat que posseeix una oferta global i complementària de rtansports col·lectiuts, individuals i productes i serveis d'automoció. En total, Moventia transporta més de 90 milions de passagers l'any i distribueix prop de 15.000 vehicles l'any.