Divendres a la nit es va posar en marxa a Platja d'Aro la campanya de civisme i convivència "Maximum fun, minimun disturbance" (Màxima diversió, mínima molèstia), dirigida als joves que freqüenten els locals d'oci nocturn de la vila costanera. La campanya es va iniciar de manera simbòlica al carrer Església de la vila turística amb la distribució de cartells informatius entre la clientela, sobretot la que fumava a fora dels locals, demanant que no parlessin amb veu molt alta ni cridessin.

A l'acte d'inici de la campanya hi van assistir el regidor municipal de serveis i Mobilitat, Antoni Botellé, el Secretari General de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm), Joaquim Boadas de Quintana i el president dels locals nocturns de Platja d'Aro, Marcelo Amoroso. Aquesta campanya -segons Boadas de Quintana i Antoni Botellé-, "es porta a terme perquè la gent es conscienciï que hi ha d'haver una bona convivència entre l'oci i el descans a les nits, i té la voluntat de promoure aquesta compatibilitat".

Per això la campanya centra els seus esforços de manera especial en evitar que la gent que fuma fora dels locals no parli amb la veu molt alta per no molestar als que descansen.