Quinze restaurants de Tossa de Mar participen en la vuitena campanya gastronòmica de "La Cuina del cim i tomba". Així, la campanya gastronòmica torna a celebrar-se durant el mes de setembre a la població costanera. Des de l'1 al 30 de setembre, diversos restaurants de la vila oferiran un menú especial amb un primer plat, el cim i tomba de segon plat, i unes postres. Cal recordar que hi ha diferents variants del cim i tomba, i que cada establiment el cuina a la seva manera, per la qual cosa es pot degustar el mateix plat a diferents establiments i trobar-hi variacions significatives, totes agradables al paladar.

Com a novetat d'enguany, s'obsequiarà a cada client que consumeixi el menú del cim i tomba amb una entrada gratuïta per accedir al Museu Municipal o al Far, indrets que recullen una mostra important del patrimoni històric i cultural de la població.

L'origen del cim i tomba es troba profundament arrelat a la tradició marinera de Tossa, quan anar a pescar significava ser fora moltes hores i cuinaven a la barca.