El grup del GRILL, que es va quedar a pocs vots d'obtenir representació a l'Ajuntament de Lloret, ha presentat al·legacions al projecte de la futura caserna de la policia local de la població. Aquest partit demana que s'ampliï la galeria de tir, que està prevista en el projecte, perquè s'hi puguin celebrar competicions oficials de tir olímpic de precisió. "Demanem que s'ampliï l'espai de la galeria de tir de la Nova Caserna de la Policia Local perquè disposi de les mides necessàries per practicar-hi les diferents modalitats de tir olímpic de precisió fins a 25 metres i s'hi puguin realitzar competicions oficials".

Segons el Grill, només caldria fer una "reordenació" de l'espai per poder construir la galeria amb les mides oficials. "Vist que al costat de la galeria s'hi troben els magatzems amb una amplada de 4 metres i una llargada igual que la mateixa galeria. Creiem que reordenant els espais es podrien aconseguir les mides reglamentaries necessàries per una galeria de tir olímpic de fins a 25 metres sense modificar de manera important el projecte ni el seu cost". El Grill assegura que si la galeria comptés amb les mides oficials, "es podria utilitzar per persones i entitats alienes a la Policia Local" i això "ajudaria" a reduir les despeses de manteniment de la futura caserna.

El Grill recorda, a més, en les al·legacions presentades, que Lloret ja té un Club de Tir Olímpic, que per fer les seves pràctiques s'ha de desplaçar a altres poblacions de Catalunya. A més, el partit afirma que Lloret té el segell de Destinació Turística Esportiva (DTE) concedit per la Generalitat en diferents esports i es podria veure ampliat amb unes instal·lacions adequades per la pràctica del tir olímpic de precisió.