El grup del Millor, a l'oposició de Lloret de Mar, va demanar ahir a través d'un comunicat que l'empresa que gestiona els aparcaments municipals, Barna Porters, faci un estudi per reincorporar aquells treballadors acomiadats que no estiguin "degudament justificats". El grup assegura, a més, que si l'empresa no tira endavant la seva demanda, sol·licitaran al ple la "nul·litat" de la concessió per incompliment de contracte.

Segons explica el portaveu del Millor en el comunicat, després d'haver mantingut diverses reunions amb els representants dels treballadors, responsables de l'equip de govern i l'empresa adjudicatària i un cop revisat el plec de condicions i el contracte, assegura que l'empresa adjudicatària "no compleix amb les condicions establertes" i això crea "un greu perjudici per als treballadors". A més, afirmen que l'empresa "ha coaccionat" els treballadors i que compta amb el suport "incondicional" de l'equip de govern.

El Millor afirma no entendre la posició del govern: "El que no entenem és que l'equip de govern veient que realitzen un evident incompliment de les condicions del contracte, i un greu perjudici a aquest sector de treballadors lloretencs, es posicioni fermament cap a l'empresa (de Barcelona) i no cap als treballadors de Lloret". A més, es mostren sorpresos perquè només dos mesos després de la concessió, l'empresa ja faci reduccions. I afegeixen que mentre se'ls redueix el salari, el cost pel consistori és el mateix.

Per tot plegat, sol·liciten "l'estudi de la reincorporació d'una part dels treballadors acomiadats (que no estiguin degudament justificats), així com la restitució de les condicions salarials establertes i exigides en el conveni actual del contracte". En cas que l'empresa no compleixi la demanda, el Millor amenaça de sol·licitar la nul·litat de la concessió en el ple per "incompliment de contracte" i declarar-la "contrària als interessos municipals per les seves males arts".