El passat 16 d'agost l'empresa pública Gisa va fer pública la licitació de redacció del projecte executiu de l'escola de Campdevànol. Un comunicat de la secció local del PSC va informar de l'assumpte mentre que l'Ajuntament, governat per CiU i ERC no en va fer esment.

El contracte de serveis de l'empresa pública és per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, la certificació d'eficiència energètica del projecte, l'estudi de seguretat i salut, l'estudi geotècnic, el projecte d'activitats per a la llicència ambiental i posterior direcció d'obra i certificació d'eficiència energètica de final d'obra. Aquesta primera fase està valorada en 279.800,00?, més IVA.

Al comunicat de premsa, el grup municipal socialista celebra la decisió de Gisa perquè, en paraules de la portaveu i exalcaldessa, Núria López és una mostra que les obres d'urbanització dels terrenys de Can Ribalaigua eren necessàries i segueixen el seu curs.

L'exalcaldessa aprofita per reclamar a l'equip de CiU que es disculpin per haver-la titllat d'electoralista quan fa uns mesos va anunciar que el projecte es desencallaria.

De totes maneres, la formació socialista diu que ara el govern municipal haurà de pressionar a la Generalitat perquè impulsi la construcció de l'equipament de cara al curs 2013-2014 perquè dilatar-ho més temps dificultarà encabir tots els alumnes. A més, insta a reclamar l'ensenyament secundari a Campdevànol perquè pugui disposar d'un equipament d'aquest tipus com tenen els pobles de més de 2.000 habitants.