La manca d'espònsors suficients, com a conseqüència de la crisi, i la retallada per part de l'Ajuntament d'algunes subvencions ha obligat el Club Ciclista de Lloret a suspendre la 7a Marxa BTT al municipi. En un comunicat, el club anuncia la "mala notícia" i assegura que ha estat "per una sèrie de raons que s'han acumulat". "El Club aquest any 2011 ha perdut alguns espònsors que per la crisi no han pogut continuar amb nosaltres, a això cal afegir que l'Ajuntament de Lloret també ens ha retallat les ajudes, per tant el Club aquest any està en un moment econòmic delicat per organitzar una marxa en la qual tenim una participació de 370 corredors o més", afirmen en el comunicat.

Des del Club asseguren que per fer una marxa deficient, prefereixen prendre's aquest any de descans i reemprendre-la l'any vinent.

"Per poder organitzar igual de bé o millor aquesta marxa necessitem un pressupost una mica alt que ara no disposem i per fer una marxa deficient preferim no fer-la". Finalment, afirmen que ja tenen dissenyat el circuit per a l'any vinent i afirmen que serà força diferent.