Un grup de persones ha sortit al carrer aquest dissabte al matí a Santa Coloma de Farners per protestar contra les retallades als Centres d'Atenció Primària (CAP), en aquest cas de la comarca de la Selva interior. Els convocants de la manifestació són del Moviment Ter Brugent. Consideren que el "forat econòmic" no prové dels serveis que tenen els propis centres sanitaris sinó que és fruit, apunten, d'una manca de transparència i de control en la gestió dels recursos de Salut. Els manifestants han fet sentir les seves veus i han alçat pancartes contra les retallades en sanitat amb una marxa que ha sortit del CAP de la capital de la Selva i ha arribat al Consell Comarcal.

En la marxa hi han participat persones vingudes de diverses localitats de la Selva. En acabar la manifestació, s'ha redactat un comunicat que volen fer arribar als responsables del Consell Comarcal.

Pel proper 3 de setembre hi ha prevista una altra manifestació, que es coordinarà a través de la pàgina web dels talls contra les retallades.