El president del Col·legi de Metges de Girona, Benjamí Pallarès, participarà demà en un acte contra les retallades de Salut a Breda. Es tracta d'una reunió informativa i de debat que tractarà el tancament del CAP de Breda. A banda de Pallarès, en la trobada hi intervindran l'economista Àngels Martínez Castells, que explicarà detalls sobre l'estructura i finançament del sistema de salut públic i les alternatives que hi ha a les retallades; i Marta Sibina, ex infermera del CAP de Breda, que explicarà tota la informació que s'esta recollint sobre el servei i com era abans.

Per la seva part, Pallarès en principi explicarà com afecten les retallades des del punt de vista mèdic i de la qualitat assistencial de cara als pacients.

Després de les seves intervencions els organitzadors comunicaran als assistents les propostes de movilització, que acabaran de perfilar en una Assemblea Extraordinària. De moment ja està en marxa la proposta dels "Talls Contra Retallades".

L'acte, que l'organitza l'Assemblea de Breda, se celebrarà demà a partir de les vuit del vespre al centre cívic de la població de la Selva.