La primera concentració internacional de motocicletes Vespa i Vespino es portarà a terme durant el proper cap de setmana. Entre les activitats, es farà una ruta nocturna pel nucli antic, un dinar, una exposició i proves d'habilitat.

Aquesta trobada de motocicletes l'organitza l'Associació Moto Club Tossa, junt amb l'Ajuntament de la localitat. Els actes d'aquesta concentració dels amants de les motocicletes clàssiques començaran el divendres 2 de setembre. De les vuit de la tarda a les onze de la nit es donarà la benvinguda als participants a les portes del bar de la terminal de busos, i a partir de les onze de la nit es farà una ruta nocturna pel nucli antic de Tossa. L'endemà al matí s'obriran les inscripcions i es farà un esmorzar a la zona d'Es Racó de Platja Gran. A les onze del matí començarà la ruta amb les motos en direcció Llagostera i Sant Grau. Al migdia es tornarà a Tossa per dinar i, just després, s'iniciarà una exposició i un col·loqui.

Finalment, el diumenge al matí es farà una ruta turística pels carrers de Tossa i unes proves d'habilitat a l'avinguda Catalunya.