Tres grups de l'oposició de Lloret de Mar han presentat una moció perquè en el primer ple del consistori s'encarregui la redacció d'una ordenança reguladora de les mostres comercials i així es reestableixi aquesta pràctica en els carrers de la població. I és que segons el MILLOR, el PSC i ICV cal establir uns criteris d'espai, mides, col·locació, etc. i també sancions pels incompliments de normativa.

A banda, en la moció també reclamen una reunió oberta als comerciants de Lloret amb els tècnics municipals per tal de trobar un consens sobre aquest tema.

I és que segons els tres grups municipals les mostres comarcials no van contra el comerç de qualitat però asseguren que ?tampoc cal donar llum verda a tot el tipus de mostres i per això, demanen la creació d'una ordenança específicia o si no, caldria modificar en l'actual algun article, ja que asseguren que "queden prohibides en tot el terme municipal de ?Lloret", un fet que al seu parer ha fet deslluir els carrers perquè on no hi ha mostres comercials ara hi ha "més persianes tancades que mai".